Bent u op zoek naar een systeem waarmee u eenvoudig online de administratie bij kunt houden? Met administratie info kunt u uw administratie veilig online beheren. U kunt 24/7 uw resultaten online bekijken zelfs b.v. op uw Iphone. Uw boekhouding / administratie wordt veilig opgeslagen, met een minimale bewaar tijd van 7 jaren. Ook indien u geen gebruik meer maakt van onze dienstverlening kunt u uw administratie opvragen.
U kunt het helemaal zelf
Als u zelf uw administratie wilt bijhouden kunnen wij u online helpen met uw boekhouding en uw boekingen controleren. Uiteraard is het een stuk voordeliger als u het een en anders zelf kunt doen. Dat geldt bijna overal maar zeker bij administratieve werkzaamheden. Het inkloppen van de vele facturen en bonnetjes kan bijvoorbeeld super veel geld kosten.
Wij stellen de jaarrekening op
U kunt er voor kiezen om al uw administratie online in te leveren zodat u niet uw originele administratie langs hoeft te brengen of op te sturen. Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Op onze website vindt u ook een overzicht van allerlei administratieve tips, sommige voor meer inzicht, andere tips zijn bedoeld om direct geld te besparen.