Incassobureau Grave

Bel: 085 - 06 06 668

Incassobureau Grave? Bel Van Deurzen Incasso Grave of laat uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Uw gegevens:




Incassobureau Grave

incassobureau GraveIncassobureau Grave? Bent u op zoek naar een betrouwbaar incassobureau in de buurt van Grave? Dan bent u bij Van Deurzen Incasso Grave aan het juiste adres. Al sinds 2003 staan wij bekend als een partner voor ondernemers in Grave en zorgen wij ervoor dat openstaande facturen worden betaald.

80% Van de vorderingen die bij ons worden ingediend worden geïncasseerd. Voor ondernemers betekent dit dat zij zich bezig kunnen houden met hetgeen zij goed in zijn ondernemen. Kopzorgen over niet betaalde facturen kunt u loslaten en overlaten aan de professionals van Van Deurzen. Interesse? Neem hierboven contact met ons op!

Onze incassoprocedure

Een incassoprocedure ingaan is nooit leuk. U krijgt tenslotte niet wat u wilt hebben terwijl het begin van de relatie met uw debiteur in de meeste gevallen heel goed en soepel verliep. No hoort u niks meer van hem of haar en zoekt u hulp. Onze incassoprocedure is vrij simpel.

1. Minnelijke incasso

Wij bij Van Deurzen Incasso Grave beginnen altijd met een minnelijke incasso waarbij de debiteur een brief krijgt van ons met het verzoek tot betalen. In veel gevallen is dit voldoende om de betaling in gang te zetten. Meestal komt hier een respons uit wat ervoor zorgt dat de dialoog in gang wordt gezet. Soms blijft de respons uit.

2. Betalingsregeling

Kan een betaling niet gelijk worden voldaan dan gaan wij altijd kijken of het mogelijk is om een betalingsregeling te treffen. Dit vaak een oplossing voor uw klanten die wel willen betalen maar op het moment niet bij machte zijn. Tevens is dit een oplossing die ervoor zorgt dat u uw klant niet verliest. U zou hem in betere tijden ten slotte wel weer als klant willen hebben.

3. Respons blijft uit

Als de respons uitblijft dan zal Van Deurzen geen knokploeg op uw klant afsturen. Die praktijken stammen uit de vorige eeuw en en worden tegenwoordig niet meer gehanteerd.

4. Gerechtelijke incasso

Wel zal Van Deurzen een Gerechtelijke incassoprocedure proberen te starten. Dit is een laatste middel als de klant niet betaalt en er nog geen faillissement is uitgesproken. Dit is echter wel een lang traject en proberen wij altijd te voorkomen.

Incassobureau inschakelen? Neem contact op met Van Deurzen!

Wilt u een incassobureau inschakelen omdat u een niet betalend klant heeft? Neem dan contact op met ons via 085 - 06 06 668. Door ons in te schakelen weet u dat uw openstaande vordering uit handen geven resulteert in iets in plaats van niets.

Incassobureau Grave

Ja, ook van Van Deurzen in Grave werkt als incassobureau no cure no pay. Dit betekent dat wij geen geld van u krijgen wanneer de zaak niet is opgelost. Wel zo overzichtelijk voor u. Wij hebben als incassobureau Grave uitgekozen als één van de vestingsteden van waaruit wij met veel plezier werken.